slider_21-1920x580 copy_5_MG_3637-Edit_MG_3171-Edit_MG_3129-Edit_MG_4728_MG_3420_MG_3431

Vă stăm la dispoziţie cu personal calificat şi cu experienţă în domeniul instalaţiilor termice, pentru montaj - execuţie lucrare cât şi pentru îndrumare şi proiectare în acest domeniu.

Echipa noastră de instalatori se află la dispoziţia dumneavoastră

Ne bazăm pe experienţa şi profesionalismul dobândit până în prezent; executăm lucrări de instalaţii termice, atât pentru persoane fizice cât şi juridice la cel mai înalt standard.

Indiferent de lucrarea care trebuie executată, de la montare/instalare şi până la service şi reparaţii vă sfătuim să apelaţi la serviciile unui instalator autorizat, sau acestea să fie efectuate sub coordonarea unui profesionist.

Oferim servicii de calitate şi utilizăm materiale şi echipamente moderne care garantează calitatea execuţiei sau a intervenţiei necesare. Instalatorii noştri autorizaţi sunt calificaţi şi au experienţa necesară pentru a executa lucrări cu diferite grade de complexitate în domeniul instalaţiilor.

O gamă variată de servicii în domeniul instalaţiilor.

Servicii instalaţii termice:

  • centrale termice cu combustibili gazoşi;
  • centrale termice/cazane cu combustibili solizi (lemn, peleţi);
  • cazane;
  • boilere;
  • instalaţii de încălzire în cupru, oţel, polietilenă, ţeavă multistrat (pexal);
  • instalaţii de încălzire în pardoseală;
  • montaj radiatoare aluminiu, oţel, fontă;
  • punere în funcţiune a instalaţiei;
  • verificare şi revizie instalaţie termică.

 Termene de execuţie realiste

Pentru realizarea unor instalaţii cu o funcţionare ireprosabilă şi cu durată mare de viaţă folosim materiale şi tehnologii moderne de execuţie.
Personalul propriu este scolarizat periodic şi echipat cu mijloace moderne de lucru. Sculele şi echipamentele sunt menţinute în perfectă stare de funcţionare.
Numarul de echipe de lucru este astfel dimensionat încât să putem respecta termenele specificate în contracte.
Montarea şi instalarea centralelor termice se face de către echipe de instalatori cu experienţă.
Respectăm specificaţiile tehnice, normativele, precum şi condiţiile impuse de producător.
După fiecare instalare finalizată se fac probe de verificare "la rece".
Pentru a acoperi nevoile clienţilor noştri, comercializăm şi montăm sisteme complete de instalaţii termice şi sanitare din ţeava de cupru, polipropilenă sau multistrat.

Cât costă lucrarea mea?

EMYTERM are soluţia potrivită pentru instalaţia utilizare gaze naturale de care aveţi nevoie. Pentru o ofertă personalizată a lucrării dumneavoastră vă invităm să ne contactaţi.

Nu propunem să obţinem cel mai mic preţ, dar este preţul corect care ne permite să oferim lucrări de calitate, durabile şi să asigurăm garanţie reală.