Ce am fost?

Suntem o societate cu capital privat ce şi-a început activitatea în anul 2000 având ca domeniu principal de activitate lucrări de instalaţii tehnico-sanitare. De la început am beneficiat de experienţa practică acumulată înainte de '89 în Trustul de construcţii a fondatorului societăţii şi angajaţilor săi.

Perioada de început a activităţii noastre a constat în lucrări de reabilitare/debranşare a sistemelor termice din locuinţele colective ale oraşului Piatra Neamţ. Am oferit clienţilor o alternativă la sistemul centralizat al oraşului, care nu mai asigura confortul necesar generând costuri ridicate de întreţinere şi utilizare.   soluţii de

Pentru a realiza servicii complete clienţilor noştri am obţinut autorizaţiile ANRE pentru execuţia în domeniul gazelor naturale.

În reabilitarea/dezvoltarea termică am pus în practică aplicarea unui set de principii cu scopul final de a asigura calitatea execuţiei lucrărilor noastre în construcţii sau parti din acestea.

Ce este?

Societatea EMYTERM este o societate cu capital privat ce activează pe piaţă începând din anul 2000.

În prezent societatea noastră îşi desfăşoară activitatea având la bază o echipă de oameni profesionişti cu experienţă dobândită de-a lungul timpului.

Oferim soluţii în domeniul instalaţiilor de gaze naturale, termice şi sanitare, precum şi confecţii metalice.

Ne propunem să menținem cele mai înalte standarde de proiectare şi executare care să satisfacă cerinţele clientului.

Cu mii de proiecte finalizate sub numele nostru, putem spune cu mândrie că suntem una dintre companiile de instalații cele mai de încredere din Piatra Neamţ, ce desfășoară lucrările de instalaţii atât pe plan local cât și naţional. Pentru mai mult de 15 ani, instalaţiile au oferit o gamă largă de servicii de instalaţii în judeţul Neamţ şi alte zone din ţară.

Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde în timp. 

Echipa Emyterm este bine cunoscută pentru inovațiile și colaborarea cu succes cu clienții noștri, dar şi sub-contractori, consultanți, precum și furnizori. Suntem într-o continuă evoluție şi folosim tehnologii și instrumente performante pentru a ne asigura că lucrările sunt executate rapid conform standardelor de calitate, dar de asemenea acordăm atenție sporită detaliilor, astfel încât totul să fie executat corect asigurându-ne că punem în practică cerinţele clienţilor noştri.

 

Arhiva3 001_resize